’JRZ Music News

Beatle John Lennon (1940  1980) and his wife of a week Yoko Ono in their bed in the Presidential Suite of the Hilton Hotel, Amsterdam, 25th March 1969. The couple are staging a 'bed-in for peace' and intend to stay in bed for seven days 'as a protest against war and violence in the world'. (Photo by Keystone/Hulton Archive/Getty Images)

As Bohemian Rhapsody is about to open in theaters, news of another major music biopic is making headlines.

Per The Hollywood Reporter, a movie about the relationship of John Lennon and Yoko Ono is in the works with Universal Pictures in talks with Michael De Luca Productions and Immersive Pictures for the rights of the currently untitled film.

Only a few names are attached to the film so far, but they include director Jean-Marc Vallee (Dallas Buyers Club, HBO’s Big Little Lies) and Anthony McCarten (The Theory of Everything, Darkest Hour), who has written the spec script.

Ono will be involved in the film in a producer role.  

 

Erica Banas is a rock/classic rock blogger that loves the smell of old vinyl in the morning.

Erica Banas is a rock/classic rock news blogger who's well-versed in etiquette and extraordinarily nice. #TransRightsAreHumanRights